top of page
tantra massage, tantramassage in limburg, koppel coaching in limburg, betere seks, relatietherapie in limburg, shiatsu massage in limburg, energetische massage, de-armouring massage, holistische massage, intuitieve massage, liefdevolle aanraking, massage burn-out, tantra koppels

Tarieven

Tantra & shiatsu massage sessies *

1,5u € 160 // 2u € 200 

2u € 200 - 3 x in 6 mnd = korting 3 x 10 €

1u € 80 // 1,5u € 110 // 2u € 140

1,5u € 150 p.p. // 2u € 190 p.p.**

Coaching trajecten & Events **

3u € 240 p.p.

2 sessies aan € 480 p.p.

2,5u € 160 p.p.

5 sessies aan € 850 p.p.***

5 workshops aan € 300 p.p.

€ 350 > € 300 early bird p.p.

Deel 1 € 80 - Deel 2 & 3 € 100 p.p.

*De aangegeven sessie-duur hierboven is de geschatte totaalduur. Dit is inclusief 30 minuten voor het voorgesprek (zie de richtlijnen), nagesprek en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte.

** Gegeven door mij en Gert

 

Cadeaubon

 

 

Verras een van je geliefden met een cadeaubon. Dit kan op aanvraag via het contactformulier. Je kan kiezen voor een totaalbedrag van een sessie of workshop, of een los bedrag. De cadeaubon blijft een jaar geldig na afgifte.  
 

Betalings- & annuleringsvoorwaarden 
 

Voor de sessies is betaling mogelijk met Payconiq, overschrijving of contant geld. Voor onze eerste ontmoeting vraag ik altijd een voorschot van

40 per aangevraagde afspraak via overschrijving. Alle overschrijf-info volgt nog per mail.

Voor de workshops en retreats vraag ik je het volledige bedrag tot enkele dagen voor het evenement over te schrijven. Alle overschrijvingsinformatie volgt dan nog per mail. Indien je een evenement niet kunt bijwonen, kan hetzelfde bedrag, mits bewijs van overmacht, teruggestort worden.

Ik beschik over een btw-nummer en maak ook facturen op aanvraag (bijkomend 21% btw).

*** Bij het Tantrische koppel coaching traject is een korting geïntegreerd van 50 € p.p., rekening houdend met het normale uurtarief. We begrijpen dat dit een hele investering is, maar zijn er ook bewust van dat het gewenste effect pas te garanderen is na een commitment van 5 sessies. Inclusief is een intakegesprek via Zoom.

Urban Tantra Professional Training Program Barbara Carrellas
Tantra massage, shiatsu massage, burn out, stress, balans, innerlijke rust, energetische massage
bottom of page