top of page

Maak een afspraak

Voor alle (duo) massages klik hierboven op de knop om toegang te krijgen tot mijn online afspraken agenda. Je krijgt daarna binnen 1 dag (max 2 dagen) alle praktische info doorgemaild. Bedankt alvast voor jouw interesse en van harte welkom in de praktijk te Heusden-Zolder!

 

Voor de trajecten, workshops en retreats mag je een aanvraag doen via het contactformulier hieronder of op die van Connected Hearts.

Overige vragen zijn ook van harte welkom.

Contactformulier

Dank je voor je bericht. Check a.u.b. je spam folder in je mailbox. Ik reageer meestal binnen de 24u, soms 48u tijdens het weekend, wegens offline tijd.

tantra massage, tantramassage in limburg, koppel coaching in limburg, betere seks, relatietherapie in limburg, shiatsu massage in limburg, energetische massage, de-armouring massage, holistische massage, intuitieve massage, liefdevolle aanraking, massage burn-out, tantra koppels

Cadeaubon

 

 

Verras een van je geliefden met een cadeaubon. Je kan kiezen voor een totaalbedrag van een sessie of workshop, of een los bedrag. De cadeaubon blijft een jaar geldig na afgifte. Dit is ook een idee als relatiegeschenk. 
 

Betalings- & annuleringsvoorwaarden 
 

Voor de sessies is betaling mogelijk met Payconiq, overschrijving of contant geld. Voor onze eerste ontmoeting vraag ik altijd een voorschot van

40 (p.p.) per aangevraagde afspraak via overschrijving. Alle overschrijf-info volgt nog per mail. De aangegeven sessie-duur op deze website is de geschatte totaalduur. Dit is inclusief 30 minuten voor het voor- & nagesprek en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte.

Voor de workshops en retreats vraag ik je het volledige bedrag tot enkele dagen voor het evenement over te schrijven. Alle overschrijvingsinformatie volgt dan nog per mail. Indien je een evenement niet kunt bijwonen, kan hetzelfde bedrag, mits bewijs van overmacht, teruggestort worden.

Ik beschik over een btw-nummer en maak ook facturen op aanvraag (bijkomend 21% btw).

Urban Tantra Professional Training Program Barbara Carrellas
Tantra massage, shiatsu massage, burn out, stress, balans, innerlijke rust, energetische massage
bottom of page