top of page

Even voorstellen...

Mijn missie is om jouw vrijheid, plezier en authenticiteit vrij te maken.

Ik verbind mensen met hun hart- en zielsenergie en help hen de magie in hun leven te ontdekken. Ik geloof in onbegrensde mogelijkheden om de wereld naar jouw wensen te creëren en bied mijn liefdevolle aanwezigheid aan als jouw gids.

Mijn wens is dat jij je veilig en welkom voelt in jezelf, in je relaties en in de wereld. Dit bereiken we door in harmonie te komen met jouw innerlijke waarheid. Ik bied een veilige omgeving waarin je kunt experimenteren en ervaren hoe het voelt om je lichaam en geest tijdens een massage of coaching open en liefdevol te laten zijn.

tantra massage, tantramassage in limburg, koppel coaching in limburg, betere seks, relatietherapie in limburg, shiatsu massage in limburg, energetische massage, de-armouring massage, holistische massage, intuitieve massage, liefdevolle aanraking, massage burn-out, tantra koppels
Elise
tantra massage, tantramassage in limburg, koppel coaching in limburg, betere seks, relatietherapie in limburg, shiatsu massage in limburg, energetische massage, de-armouring tantra, holistische massage, intuitieve massage, liefdevolle aanraking, massage burn-out

Ik ervaar diepe vitaliteit en levenslust. Ik geniet van mijn liefdevolle relatie met Gert, waardevolle vriendschappen, en familiebanden. Daarnaast koester ik momenten van introspectie en creativiteit door schilderkunst.

Mijn pad naar Tantra heeft me geholpen mijn schaduwkanten te accepteren, waardoor ik anderen een veilige ruimte kan bieden om hetzelfde te doen. Ik deel graag deze harmonie met iedereen die ernaar op zoek is.

Tantra heeft mijn realiteit verdiept en me geleerd 'alles is hier' te omarmen. Vroeger vluchtte ik voor de realiteit, nu ben ik steeds meer in het moment.

Tantra is altijd deel van mijn leven geweest. Het draait om verbinding met mezelf, anderen, en de natuur, en het verwonderen over het universum en zijn mogelijkheden.

Ik nodig je uit om nieuwsgierig te zijn naar je eigen potentieel. Door bewuste aanraking kunnen diepe aspecten van jezelf opkomen, zowel schaduwkanten als verborgen schatten. Deze expansie laat je ware kracht stromen.

Het gaat om het verkennen van je lichaam door beweging, ademhaling, en geluid. Vaak komen inzichten vanzelf vrij wanneer we ons lichaamsbewustzijn activeren, wat vreugde brengt in ons bestaan.

Achtergrond

Trainingen 2017 - 2023

Tantra

° Urban Tantra® Professional Training, Inclusief studie over "The wheel of consent - Betty Martin", Brighton UK - Gecertificeerd, Barbara Carrellas 

° Conscious kink & shadow tantra - Kinky couples training, London UK, Seani Love 
° Erotic blueprint training, Miss Jaiya & partner Ian

° Shakti & Shiva Honouring & Massage - Tantramassagetraining, Bristol UK, Gayatri 
° Pelvic release / sexual de-armouring training voor yoni & lingam 

Overigen
° Masterclass Restoratieve yoga - Psoas, Dru yoga 

° Helende Handen, Sittard NL, Gecertificeerd, Annemiek Douw 

° Partner-yoga teacher training, Amsterdam NL, Gecertificeerd, Rainbow yoga 

Opleidingen 2005 - 2017

° Shiatsu C3 beoefenaarster & Cranio sacraal therapeute & Voetreflexuologe traject, Gecertificeerd / 4 à 5 jaar

° Dru yoga Professional Teacher Training - NL, Gecertificeerd / 2 jaar

° Master & Post Graduate in Beeldende Kunsten / 6 jaar
 

Trajecten 

° Kinesiologisch testen / gevorderden, Gecertificeerd

° Organen KI massage vanuit TCM, Gecertificeerd

° Vipassana 10-daagse meditatie

° Reiki beoefenaarster Level II, Gecertificeerd

Les gegeven in
° Dru yoga, Partner yoga & Meditatie: privé-, groeples in eigen praktijk en in Dru yoga studio Attitude-Wellness, Hasselt, team-building en Tantrafestival  >12 jaar

Urban Tantra Professional Training Program Barbara Carrellas
Tantra massage, shiatsu massage, burn out, stress, balans, innerlijke rust, energetische massage
tantra massage, tantramassage in limburg, koppel coaching in limburg, betere seks, relatietherapie in limburg, shiatsu massage in limburg, energetische massage, de-armouring massage, holistische massage, intuitieve massage, liefdevolle aanraking, massage burn-out, tantra koppels
bottom of page