Introverte verbinding maker, die graag buiten de lijntjes kleurt

In de huidige periode van mijn leven voel ik mij vaak vitaal en levenslustig. Ik geniet ten volle van mijn liefdevolle partnerrelatie, vriendschappen en familie. Ook nét zo goed vind ik het fijn om me af en toe terug te trekken op mezelf. Maar natuurlijk is het niet altijd zo geweest :-)

 

Al vroeg in mijn leven raakte ik doordrongen van het feit dat het leven in constante verandering is. En merkte dat ik het moeilijk vond dat ik daar geen grip op kon krijgen. Door vallen en opstaan leerde ik dat ik met die veranderingen mee kon gaan. Daardoor kwam er een nieuwe beleving van mijn innerlijke en uiterlijke wereld. Yoga en shiatsu helpen mij sindsdien om te durven loslaten. De blokkades die ik had opgebouwd in mijn verleden zijn zachter en herkenbaarder geworden. Ik voel mij vrijer en vrijer: meer heel in plaats van verbrokkeld. 


Mijn aanleg voor verwondering en te durven openstaan voor het leven is nog altijd groeiende. Ik vind het heerlijk om te spelen met dimensies in mijn schilderijen. Zo vind ik het ook fijn om de levens-energie te voelen stromen in mijn lichaam en van daaruit yoga-houdingen aan te reiken of je aan te raken via shiatsu… daar houd ik van! Via deze weg kan ik mijn innerlijke kracht laten stromen en zet ik die met veel liefde en plezier in voor jou.

 

Op authentieke en transparante wijze verbind ik me met jou, om te kijken waar je meer levensvreugde en ontspanning kunt toelaten.
 Ik werk daarbij met een balans van weten door tal van opleidingen en het intuïtief handelen. Ik nodig je uit om nieuwsgierig te zijn naar je mogelijkheden en je gevoelswereld. Door de aandachtige aanrakingen kunnen diepergelegen aspecten van jezelf (schaduwzijden of andere verborgen schatten) naar de oppervlakte gebracht worden.  Door die expansie kan je ware kracht ten volle stromen.

Relevante vorming

Opleidingen:​

° Beeldende Kunsten​ Bachelor, Master & Postgraduate / 7 jaar

° Masterclass traject Psyche & Creativiteit / 1 jaar
° Shiatsu 1, 2 & 3 - Wellness Academie, ISS & Yu Sen / 4 jaar

° Cranio Sacrale therapie - Yu Sen / 1 jaar

° Voetreflexologie basis & gevorderden - Wellness Academie / 1 jaar

° Dru yoga docentenopleiding (200 uren) / 2 jaar

 

Trajecten:

° Reiki 1 & 2

° Dru sound workshop

° 10-daagse Vipassana

° Partner yoga - Rainbow Yoga

° Helende Handen - Annemiek Douw


Les gegeven in:
° Dru yoga & Partner yoga: privé-, groeples & team-building, 2012 tot heden
° Meditatie

° Partner yoga op het Tantrafestival

o.a. geassisteerd bij:

° Shiatsu 1A, Yu Sen

Shiatsu & yoga © 2019 webdesign by Elise Berkvens

  • Facebook
  • Instagram