top of page
tantra massage, tantramassage in limburg, koppel coaching in limburg, betere seks, relatietherapie in limburg, shiatsu massage in limburg, energetische massage, de-armouring tantra, holistische massage, intuitieve massage, liefdevolle aanraking, massage burn-out
Elise Berkvens, praktijk voor holistische, helende & verbindende Tantra & Shiatsu massage & Tantrische koppel coaching te Heusden-Zolder, Limburg - Vlaanderen.

Tantra massage 

±1,5u - 160 € // ±2u - 200 

Je kunt kiezen tussen ongeveer 1,5u en 2u voor het geheel van de sessie, inclusief het gesprek ervoor (zie de richtlijnen) en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte. Heb je graag meer tijd om in de ontspanning te gaan, of voor meer de-amouring (blokkades losmaken), dan is een sessie van 2u aan te raden. Ook bij de eerste sessie zullen we meer tijd uittrekken voor de kennismaking en raad ik ook een afspraak van 2u aan. Kom je binnen de 6 maanden 3 keer voor een massage langs? Dan krijg je bij de 3e sessie een korting van 30 €.

 

Bij deze massage gaat het helemaal om jou, om jouw plezier, jouw ontspanning, jouw ontdekkingsreis. Je sensuele levensenergie vanuit je lagere chakra's in verbinding gebracht met je borststreek/hartsenergie. 

 

Tijdens deze massage wordt je ganse lichaam aangeraakt, ook je bekkengebied en je geslacht. Je kunt je lichaam immers pas echt als een geheel ervaren als alles met dezelfde intensiteit wordt gemasseerd. Dat maakt van deze massage een diepgaande ervaring die je zowel tijdens als erna een gevoel van thuiskomen in jezelf geeft. Je beslist zelf of je (deels) aangekleed blijft of niet en welke lichaamsgedeeltes wel of niet aangeraakt mogen worden. Dit bespreken we altijd vooraf.

 

In deze massage maak ik gebruik van diepgaande en zachte massage-technieken in combinatie met een voedende biologische amandelolie. 

Alle genders en seksuele oriëntaties heet ik welkom.

Van harte welkom voor alle individuele sessies op maandag t/m woensdag (opstart uur) tussen 10u en 14u, soms eens 15u of 16u. Alle gezamenlijke sessies die ik met Gert aanbied, zijn voornamelijk op donderdag t/m zondag.

Ontdek ook Gert zijn Tantra massage aanbod hier.

Tantra 4 handen massage 

±1,5u - 240 € // ±2u - 320 Word je graag onder 4 handen genomen, dan kan je ook opteren voor de Tantra 4 handen massage, gegeven door mij en Gertzaakvoerder van Connected HeartsDit in onze gezamelijke praktijk in Heusden-Zolder. Meestal lukt dit (opstart uur) op maandag tussen 16u en 19u, woensdag tussen 16u en 19u, donderdag t/m zaterdag tussen 10u en 19u en zondag tussen 10u en 16u.


Mochten jullie liever in de omgeving Leuven gemasseerd worden, dan is deze mogelijkheid er ook samen met mijn bevriende collega Menso, zaakvoerder van Betantra, in zijn praktijk te Holsbeek. Dit lukt (opstart uur) tussen 10u en 17u of dinsdag tussen 17u en 19u. 

In de praktijk te Heusden-Zolder lukt met Menso (opstart uur) op woensdag tussen 10u en 14u, of dinsdag om 18u.

Je kunt kiezen tussen ongeveer 1,5u en 2u voor het geheel van de afspraak, inclusief het gesprek ervoor (zie de richtlijnen) en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte.

Dankzij onze professionele toegewijde ondersteuning gebeurt dit in alle veiligheid. Wees van harte welkom!

Lees bovenaan deze pagina meer over de inhoud en het verloop van een Tantra massage. Lees hieronder verder over de mogelijke intenties voor een Tantra massage, de betekenis van Tantra en het verdere aanbod.

 

Alle genders en seksuele oriëntaties heet ik welkom.

Waarom een Tantra massage?

° Een gevoel van intimiteit of gronding in jezelf te herontdekken of te versterken

° Het verkennen van je hartenergie, gelinkt aan je sensuele energie

° De capaciteit van je genot te vergroten door body awareness

° Schuld en schaamte onderzoeken en evt stukje loslaten

° Het durven aangeven van je grenzen en wensen vooraf (wat kan helpen om dit ook tijdens je liefdesspel te doen)

° Ejaculatiebeheersing: De focus verspreiden over je hele lichaam i.p.v. enkel in je bekkengebied

° Het onderzoeken van je lichaam en seksuele energie na een operatie, gender-verandering of-transitie, trauma,    zwangerschap, ziekte, nieuwe relatie of juist een afscheid van een oude, etc.
° Het herontdekken van wie je werkelijk bent, verborgen onder beperkende overtuigingen en ervaringen uit je verleden

° Meer voelbare doorstroming in bekken en hartgebied

° Mogelijke ontladingen van dieper liggende gevoelens
° Energetische orgasmes (niet te verwarren met het klassieke orgasme, maar eerder een licht bruisend of tintelend gevoel in je hele lichaam of bijvoorbeeld enkel in je ledematen)
° Een bevrijdend gevoel in bepaalde lichaamsdelen en in je mind

° Of iets anders dat je nog niet kent

4 handen
tantra massage, tantramassage in limburg, koppel coaching in limburg, betere seks, relatietherapie in limburg, shiatsu massage in limburg, energetische massage, de-armouring tantra, holistische massage, intuitieve massage, liefdevolle aanraking, massage burn-out

Tantra

De oorsprong van het woord tantra ligt in het Sanskriet, de oude Indische taal. "Tan" in het Sanskriet betekent expansie, en "tra" betekent bevrijding. Dat vat het aardig samen.

 

Expansie van je vermogen om dieper te ervaren, en de mogelijkheid om je te bevrijden, in de diepste zin van het woord.

Tantra nodigt je uit om aandachtiger en in verbinding te leven vanuit je essentie. Elke stap in die richting geeft meer levensvreugde en een toenemend gevoel van werkelijke vrijheid.

Het unieke van mijn Tantra massages is, dat je in staat gesteld wordt om je hartenergie in connectie met je seksuele energie te ervaren, zonder dat je in uitwisseling gaat: het draait om jouw innerlijke beleving. 

Mijn Tantra massages bieden je iets bijzonders: een liefdevolle en respectvolle aanraking met veel aandacht en zonder terughoudendheid. Aanrakingen waardoor je je diep gezien en gevoeld weet in wie je werkelijk bent. Een helende ervaring.

 

Deze massage kan je helpen je kwetsuren -opgelopen tijdens intimiteit en seksualiteit- weer te helen. En/of een viering van doorstromend en liefdevol plezier. Het maakt het contact met je eigen lichaam sterker en voller, alsook het contact naar je partner.

Richtlijnen
tantra massage, tantramassage in limburg, koppel coaching in limburg, betere seks, relatietherapie in limburg, shiatsu massage in limburg, energetische massage, de-armouring tantra, holistische massage, intuitieve massage, liefdevolle aanraking, massage burn-out

Richtlijnen

° Kom gewassen/gedoucht langs, zonder aftershave/parfum/andere sterk ruikende verzorgingsproducten. Dit om migraine te voorkomen van mijn kant uit i.v.m. hooggevoeligheid voor geuren. 

Als je gehaast bent, dan kun je je altijd nog douchen vooraf in de praktijk.

° Tantra gaat over doelloosheid: mochten er verlangens opkomen door de krachtige sensuele energie die evt. zou kunnen geactiveerd worden, dan ligt de uitdaging er in om deze op te merken, maar er niets mee te doen. Wees welkom om deze energie te voelen en verder te verkennen: daar ligt de sleutel tot de tantrische ervaring. Tantra gaat over bewustwording en de weg vrijmaken voor wat er is i.p.v. waar je naar toe wilt. 

Mijn advies: neem je intentie mee en laat je verwachtingen los.

° De massages zijn géén seksuele massages met een happy ending. Je wordt begeleid door mij met een therapeutische aanpak, niet vanuit een erotische invalshoek. Ik werk met one-way touch, waarbij ik geef en jij ontvangt. Ik nodig je uit om te voelen vanuit jouw lichaam tijdens de behandeling. Je hoeft niets naar mij terug te sturen, ik masseer jou niet om iets terug te krijgen, mijn wens is om jou te ondersteunen tijdens jouw reis. Het gaat om jouw eigen beleving. Ik draag kledij en behandel je op een massagetafel met een comfortabel bodycushion. 

° Tijdens deze massage is respect voor jouw en mijn grenzen uiterst belangrijk. Je kunt pas volledig ontspannen als je 100% zeker bent dat er niets gaat gebeuren dat jij niet wilt en dat je weet dat ik mij ook veilig voel bij de gemaakte afspraken.

Daarom wordt voor de massage alles uitgebreid doorgenomen in een gesprek totdat we elkaars grenzen duidelijk hebben en er een overeenstemming is.

Veiligheid & grenzen
tantra massage, tantramassage in limburg, koppel coaching in limburg, betere seks, relatietherapie in limburg, shiatsu massage in limburg, energetische massage, de-armouring tantra, holistische massage, intuitieve massage, liefdevolle aanraking, massage burn-out

Tantra "inner treasures" sessie 

±2u - € 200


° Heb je in het heden of verleden te kampen gehad met trauma, schaamtegevoel, moeite hebben om nee te zeggen of grenzen aangeven? Of nog iets anders, maar voelt het juist voor jou dat je deze tekst nu leest?

° Vind je het een hele uitdaging om te voelen in je lichaam wat je prettig vindt en dit ook aan te geven?
° Hou je van exploreren in je lichaamsbewustzijn met innerlijke waarneming & ademhaling?

° Denk je meer tijd nodig te hebben om te zakken in je lichamelijke beleving?
° Ben je voor je werk voornamelijk met je hoofd bezig?

° Vind je het een uitdaging om je aandacht van je gedachtes naar je lichaam te brengen?

° Wil je jezelf trakteren op een genietmoment waar tijd even niet lijkt te bestaan?

° Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen de Shiatsu en de Tantra massage of blijf je liever gedeeltelijk aangekleed?

 

Deze Tantra sessie kan je aanvragen om via bepaalde oefeningen, begrenzingen en/of de-armouring technieken te exploreren hoe het is om meer te durven vragen wat je wenst te ontvangen, of grenzen & voorkeuren aan te geven. Dit kan helpen om alvast een idee te hebben van mijn werkwijze is en je veiliger te kunnen voelen om in deze oefeningen (one-way touch) te duiken, voordat je eventueel zou opteren voor een verder massage traject. Jouw grenzen staan voorop! Neem ongeveer 2u voor het geheel van de afspraak, inclusief het gesprek ervoor (zie de richtlijnen) en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte. Lees bovenaan deze pagina meer over de inhoud en het verloop van een Tantra massage. 

 

Je wordt begeleid door mij met een therapeutische aanpak, niet vanuit een erotische invalshoek.

 

Tijdens deze massage is respect voor jouw en mijn grenzen uiterst belangrijk. Je kunt pas volledig ontspannen als je 100% zeker bent dat er niets gaat gebeuren dat jij niet wilt en dat je weet dat ik mij ook veilig voel bij de gemaakte afspraken.

Daarom wordt voor de massage alles uitgebreid doorgenomen in een gesprek totdat we elkaars grenzen duidelijk hebben en er een overeenstemming is.

Alle genders en seksuele oriëntaties heet ik welkom.

Van harte welkom voor alle individuele sessies op maandag t/m woensdag (opstart uur) tussen 10u en 14u, soms eens 15u of 16u. Alle gezamenlijke sessies die ik met Gert aanbied, zijn voornamelijk op donderdag t/m zondag.

Ontdek ook Gert zijn Tantra massage aanbod hier.

Duo massage

Tantra duo massage 
±1,5u - € 150 p.p. // ±2u - € 190 p.p.

 

"Dear Gert, dear Elise, thank you again for this wonderful experience. We keep floating ;) Every time we practice tantra it does its magic. It creates connection and opens the heart. Thank you for doing this important work. It is such a blessing."

Judith & Francois uit Brussel

Heb je interesse om samen met jouw partner een Tantra duo massage te beleven, dan kan dit ook met mijn partner Gert, zaakvoerder van Connected Hearts (Dit is mogelijk in onze gezamenlijke praktijk te Heusden-Zolder). Meestal lukt dit (opstart uur) op maandag tussen 16u en 19u, woensdag tussen 16u en 19u, donderdag t/m zaterdag tussen 10u en 19u en zondag tussen 10u en 16u.


Mochten jullie liever in de omgeving Leuven gemasseerd worden, dan is deze mogelijkheid er ook samen met mijn bevriende collega Menso, zaakvoerder van Betantra, in zijn praktijk te Holsbeek. Dit lukt (opstart uur) tussen 10u en 17u of dinsdag tussen 17u en 19u. 

In de praktijk te Heusden-Zolder lukt met Menso (opstart uur) op woensdag tussen 10u en 14u, of dinsdag om 18u.

Jullie kunnen kiezen tussen ongeveer 1,5u en 2u voor het geheel van de afspraak, inclusief het gesprek ervoor (zie de richtlijnen) en erna en eventueel het gebruik maken van de doucheruimte. We raden altijd een sessie van 2u aan voor de eerste keer.

Dankzij onze professionele toegewijde ondersteuning gebeurt dit in alle veiligheid. Wees van harte welkom!

Lees bovenaan deze pagina meer over de inhoud en het verloop van een Tantra massage.

Alle genders en seksuele oriëntaties heet ik welkom.

Massage traject

"Leer liefdevol masseren" traject

2 sessies van 3u - € 480 p.p. // losse sessie 3u - € 240 p.p.


Heb je interesse om samen met jouw partner een traject van minimum 2 sessies te volgen om een Tantra massage aan elkaar te kunnen geven, dan kan dit ook. We leren jullie om elkaar op een liefdevolle manier te masseren. De basis geven we mee in de eerste sessie: van respectvol, liefdevol en aanwezig aanraken tot een hele massage geven. We masseren met zwemslip/bikini of ondergoed aan. In de tweede sessie kunnen jullie je verdiepen in de kunst van het geven van een volledige Tantra massage. Willen jullie hierbij ook leren hoe je op een verbindende manier de geslachtsdelen – yoni ♀ of lingam ♂ – masseert? 

IWe kunnen het pakket uitbreiden naar een derde sessie om te leren masseren met de Erotische Blauwdrukken. Dit zijn verschillende aanraakstijlen die je op een andere manier kunnen openen of dankzij de opbouw 'stacking' methode van alle stijlen bijeen toe te passen. 


Ik bied dit samen met mijn partner Gert, zaakvoerder van Connected Hearts, aan in de vorm van les sessies van 3u. Dit is mogelijk in onze gezamelijke praktijk te Heusden-Zolder. Meestal lukt dit (opstart uur) op maandag tussen 16u en 19u, woensdag tussen 16u en 19u, donderdag t/m zaterdag tussen 10u en 19u en zondag tussen 10u en 16u.

Dankzij onze professionele toegewijde ondersteuning gebeurt dit in alle veiligheid. Wees van harte welkom!

Lees bovenaan deze pagina meer over de inhoud en het verloop van een Tantra massage. We leren jullie allebei technieken aan. De nadruk ligt vooral op het aanleren van gronding vinden in jezelf, aanwezig zijn in je aanrakingen, vertragen en invoelen wat je partner nodig heeft.

Dit traject kan ook in de vorm van een Tantra massage workshop in groep gevolgd worden. Dit aan het tarief van € 80 voor de eerste dag en € 100 voor de vervolgdagen. Zie hier voor meer info voor data en praktische details voor de workshop voor koppels. Deze workshop wordt ook op andere data gegeven voor individuelen & met partners: zie hier. Het is ook mogelijk om de eerste losse sessie van het "Leer liefdevol masseren" traject te volgen en het tweede deel tijdens de vervolgdag van de massage workshop dag in groep, of andersom. Ook kunnen jullie de tweede losse sessie van dit traject of de vervolgdag van de massage workshop in groep volgen na het afronden van de Sacred Intimacy workshopreeks.

tantra massage, tantramassage in limburg, koppel coaching in limburg, betere seks, relatietherapie in limburg, shiatsu massage in limburg, energetische massage, de-armouring tantra, holistische massage, intuitieve massage, liefdevolle aanraking, massage burn-out
tantra massage, tantramassage in limburg, koppel coaching in limburg, betere seks, relatietherapie in limburg, shiatsu massage in limburg, energetische massage, de-armouring tantra, holistische massage, intuitieve massage, liefdevolle aanraking, massage burn-out
bottom of page