top of page

Workshops // Events

Op regelmatige basis bieden mijn partner Gert, zaakvoerder van Connected Hearts en ik workshops aan in "De Halte" te Heusden-Zolder in Limburg, nabij Hasselt (BE) en Geleen (NL). Af en toe geven we er een retreat.

Wil je graag al meer info ontvangen voor een van deze workshops? Vul je gegevens in bij het contactformulier en dan mail ik je terug. Graag tot binnenkort! Hieronder vind je alvast meer uitleg per soort workshop met al enkele concrete data.


 

Data workshops en events in 2024

Sacred Intimacy - 7-delige workshop op maandagavond 19u30 tot 22u:
15 jan, 12 febr, 11 mrt, 22 apr, 13 mei, 27 mei & 3 juni 
*met partner
-
Sacred Intimacy - 2-daagse retreat: zaterdag & zondag 23 & 24 november

*met partner
-

Celebrating Community - losse workshop op zaterdag of zondag namiddag 13u tot 16u30: 
zo 28 jan, za 
24 febr, za 23 mrt, za 20 april, zo 19 mei, za 21 sept, za 19 okt, za 16 nov & za 14 dec

*individueel of met partner

tantra massage, tantramassage in limburg, koppel coaching in limburg, betere seks, relatietherapie in limburg, shiatsu massage in limburg, energetische massage, de-armouring tantra, holistische massage, intuitieve massage, liefdevolle aanraking, massage burn-out

Sacred Intimacy - Tantrische koppel coaching
 

Op 15 jan, 12 febr, 11 mrt, 22 apr, 13 mei, 27 mei & 3 juni 2024 van19u30 tot 22u bieden wij de 7-delige maandagavond workshop reeks "Sacred Intimacy" aan: de inhoud van ons individuele Tantrische koppel coaching traject gegoten in een groep-setting waarin je met je eigen vaste partner de mogelijkheid krijgt om in een kleine groep met je eigen partner verbindende oefeningen te verkennen:

van bewust aanraken tot Tantrische rituelen

-

van speels verleiden tot authentiek durven communiceren wat je echt wilt

-

van heilig ontmoeten tot diepe massage-technieken aanleren

 

 

 Dit alles gebeurt in een strikt veilige bedding, met kleding aan. Bij het massage onderdeel blijft zwemkledij of ondergoed aan. We hanteren telkens de code wit: ondergoed blijft aan, maar de energie kan in de richting gaan naar bijvoorbeeld sensueel, zacht, vurig, meditatief of transformerend. Dit is de wereld van meditatieve, zachte Tantra, ook bekend als witte Tantra. 

Voor inschrijving en meer info vul gerust je gegevens in bij het contactformulier en dan neem ik contact op met jou. 

Retreat

Hebben jij en je partner meer behoefte aan een langere en diepere opbouw tijdens de Sacred Intimacy oefeningen? Dit event vind je ook terug in de vorm van een 2-daagse retreat op zaterdag & zondag 23 & 24 november 2024 in "De Halte", te Heusden-Zolder, nabij Hasselt - Limburg (BE) en Geleen - Limburg (NL). Het tarief en de eet & overnachting-mogelijkheden volgen nog spoedig.

Voor inschrijving en meer info vul gerust je gegevens in bij het contactformulier en dan neem ik contact op met jou. 

tantra massage, tantramassage in limburg, koppel coaching in limburg, betere seks, relatietherapie in limburg, shiatsu massage in limburg, energetische massage, de-armouring tantra, holistische massage, intuitieve massage, liefdevolle aanraking, massage burn-out

Celebrating Community - Ontmoeten in verbinding

Ben je happy single, relatie-zoekende of in een relatie? Wil je graag verbinding aangaan met jezelf, een oefenpartner of in een groep via allerlei yogahoudingen en andere speelse communicatie en aanraak oefeningen? Dan ben je van harte welkom op onze "Celebrating Community" workshop die we als losse groepsmomenten regelmatig op zaterdagnamiddag en soms eens op een zondagnamiddag geven. Je bent van harte welkom, ongeacht je leeftijd, geaardheid of lenigheid.
 

De eerste Celebrating Community editie gaat door op zondagnamiddag 13u - 16u30 op 28 januari 2024

in "De Halte" te Heusden-Zolder, nabij Hasselt - Limburg (BE) en Geleen - Limburg (NL). 

Ook van harte welkom op de opvolgende edities op:

zo 28 jan, za 24 febr, za 23 mrt, za 20 april, zo 19 mei, za 21 sept, za 19 okt, za 16 nov & za 14 dec 2024. 

Leer makkelijk contact leggen met iemand die je niet kent

-

Kom uit je comfortzone & leer grenzen aangeven

-

Geniet van non-verbale communicatie oefeningen

-

In alle veiligheid verbinden zonder seksuele energie

-

Hartsenergie staat centraal 
 

 Dit alles gebeurt in een strikt veilige bedding, met kleding aan. Er wordt hier de nadruk gelegd op dat er niet gewerkt wordt met seksuele energie. We wijzen er ook op dat deze workshop inhoud raakvlakken heeft met de witte Tantra, maar dat we niet werken richting sensualiteit of vurigheid. Wél met speelsheid. Zie het eerder als de deuropener naar witte Tantra.

 

Voor inschrijving en meer info vul gerust je gegevens in bij het contactformulier en dan neem ik contact op met jou. 

 

Waarom wij? 

Samen vormen we een sterke focus om snel naar de kern te gaan. We werken vanuit kwetsbaarheid en hebben oog voor authenticiteit. Onze missie is om mensen op weg te helpen naar zelfacceptatie. 

 

We kijken allebei dieper door de oppervlakte heen en hebben de gave om ons te verplaatsen in anderen, zien de kern van problemen en ook weten we snel wat er aan de hand is. We duiden waar groei mogelijk is en nodigen mensen uit tot transformatie en om naar de kern te gaan. 

 

Elise: levendigheid

Gert: speelsheid

Wij werken vanuit het hart, veiligheid, betrokkenheid, plezier, gelijkwaardigheid 

& zijn praktisch, speels, respectvol, echt, puur.

Urban Tantra Professional Training Program Barbara Carrellas
bottom of page